Like me on FB

Like us on Facebook

Ostala kozmetika
Stranica "Kozmetika" koja sadrži proizvode koje koristim a nisu iz Avona :)


 Za početak  Golden Rose senke za oči. Moj izbor boja :))

Senka levo su tamno svetlucave nijanse a desno razne nijanse braon i dve plave bolje. Imaju malo sjaja.

Platila sam pojedinačno oko 250 din. Super povoljno :))E, ovo je jedan od onih prozvoda što se vuče 100 godina po kozmetičkoj torbici a nikako da se baci :))))

Corektor i highlighter od Revlon-a - Light Medium


Više sam koristila korektor jer kad se probudim ujutro prvo što vidim su moji podočnjaci ali pošto gledam da se kući ne šminkam toliko, zato mi se  i vuče po torbici.
Pročitala sam zanimljivo objašnjenje o highlighter-u šta je i kako se koristi. Nije loše pročitati jer sam videla prolazu par devojaka koje ne nanose pravilno šminku, na nečemu preteruju dosta i izgledaju veštačko što nije cilj šminkanja nego ispoljiti na lepši način već prirodnu lepotu.

" HIGHLIGHTER je proizvod koji u potpunosti može promeniti vaš trenutni izgled. Ako se pravilno nanese, dobija se blistavi izgled koji će svi da primete, ali niko neće tačno znati šta ste uradile.  Kada kupujete highlighter traba uvek da imate u vidu boju vaše kože. Ako je vaš ten bledunjavo žućkast, uzmite rozikaste tonove. Ako ste prilično blede, odlučite se za roze highlightere. Cilj nanošenja highlightera je reflektan, orošen izgled, odnosno, izgled kao da ste upravo nanele kremu na lice. Ne treba da šljaštite i sijate u mraku, te stoga pre kupovine uvek probajte prvo na ruci da li se uklapa sa vašim tonom kože, ili ne. Ako proizvod vašoj koži daje blagi sjaj, kupite, a ako izgledate kao da ste prekrivene šljokicama, tražite dalje.  

Highligher nanosite na 3 glavna dela: jagodice i slepoočnice, oči i iznad gornje usne. Ako tečni puder nanosite posebnom četkom, predlažemo da istom četkom nanosite i highlighter. Proizvod koji ostane na četki pomoći će u procesu blendiranja. Kada ga nanosite na jagodice, blendirajte na najvišoj tački jagodica ka slepoočnici. Ovo je naročito važno ako radite konturisanje jer će skrenuti pažnju sa kontura koje ste napravile uz pomoć šminke. Kada ga nanosite na oči, nanesite ispod obrve, i u unutrašnji pregib oka. 


Nanošenje highlightera na usne se ređe praktikuje, ali zato daje odlične rezultate. Možda će vam delovati suvišno što to radite, ali jednom kad nanesete karmin, samo trunka highlightera će vašim usnama dati multidimenzionalan efekat. Takođe, možete ga naneti i na koren nosa, ali vodite računa da ga ne nanesete do vrha nosa jer ćete tako samo dobiti sjaj, a ne i konture.
Ne koristite highlighter da prekrijete crvenilo ili delove sa jačom pigmentacijom.
Svetlucavi tonovi u highlighteru će samo skrenuti pažnju na te predele. Highlighter bi trebalo da stavite posle tečnog pudera ili tonirajuće kreme, a pre korektora. Takođe, gledajte da uvek uparite teksturu highlightera sa podlogom. Ako stavljate tečan ili kremast puder, stavite isti takav highlighter jer će se bolje stopiti sa podlogom. Ako stopite vašu šminku u jedan tanak i ujednačen sloj, dobićete kožu koja će da zrači prirodnim sjajem."

Veryme Oriflame

Da se ne prljaju ruke :)))
Optimals Body Firming lotion Oriflame

Nije dao zadovoljavajuće rezultate tako da se ne nalazi više na listi za kupovinu.Favorit :)

Cristian Dior Dune toaletna voda

Reči suvišne, miris prelep.Veryme maskara sive boje

Maskaru sam dobila od sestre, mažem je ponekad. Ne odgovara mi četkica, plastična je i tvrda. Nezgodnaza nanošenje jer se nekad ubodem u oko. Iskreno, ne sviđa mi se ali kao što rekoh desi se da je koristim.
Kozmetička torbica za čuvanje proizvoda, naravno Avon :))

Platila sam je oko 300,oo din


Na redu je kolekcija lakova. Ima raznih boja, koristila sam ih ali otkako radim manikir sada ih koristi moja kćerka.
 That's all folks :))))

Hvala na pažnji i pozdrav do sledećeg posta!

Нема коментара:

Постави коментар